*

ElinaHytonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihmisarvoa ei mitata rahassa

Jos laittomia oleskelijoita ei voida poistaa, niin...

Oleskelusta on tehtävä sietämätöntä ihmisoikeussopimusten rajoissa. Joitain mahdollisesti käyttöön soveltuvia ehdotuksia maailman sosiaalitoimistokehityksen estämiseksi meillä on.

 

Toimivimmasta päästä olevia lainsäädännöllisiä keinoja voisi olla poistumiskiellollinen telttamajoitus korvessa. Sinne toimitettaisiin elintarvikkeita armeijan malliin kalorimäärin laskettuina ja roskapuuta polttopuiksi. Toimeentulolaki voitaisiin säätää laittomia oleskelijoita kohtaan varusmiesten minimipäivärahan tasoiseksi.

Ihmisoikeuskysymykset ja tuulivoima

Onko Suomi oikeusvaltio, Suomessa pyritään kansantaloudellista näkökulmaa tarkastellen pystyttämään tuulivoimaloita lähelle asutusta, on mahdollista, että liian lähelle! Viimeaikaisesta tutkimuksesta selviää, että voimassa olevat asetukset määrittelevät suojaetäisyydet riittämättömiksi tuulivoimaloiden ja asutuksen välillä.

 

Monikulttuurisuus pääomaksi

Tämänkertainen vaalivideoni kertoo monikulttuurisuuteen ja maahanmuuttoon liittyvistä haastateista ja mahdollisuuksista. Video on kuunnteltavissa Facebookin, Youtuben ja Vimeon kautta.

 

IHMISEN ASIALLA

IHMISEKSI KASVAMISTA

Kiitokset sinulle ikämies, joka puristit kättäni kalamarkkinoilla ja kiitit näistä kolumneistani. Sanoit, että luet ne aina sanasta sanaan ja siksipä minä rohkenen jälleen tuhlata tämän lehden (ja nyt US-blogin) palstatilaa joillakin riveillä.

Ajelin tänään Palovaara-Joensuu-Palovaara reissun ja tapani mukaan kuuntelin radiosta asiaohjelmaa. Menomatkalla haastateltiin terrorismiin liittyen asiantuntevaa naista ja tulomatkalla pakinoi viisas naisihminen aikamme ihmiskäsityksestä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä