*

ElinaHytonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Who

Matkailijoiden terveystarkastukset

Lähtiessäni 60-luvulla merille vaadittiin rokotustodistukset ja Wassermanin koe, kuppatodistus.  Keihäsmatkojen lisääntyessä merimiehiltä  kuppatodistusvaatimus poistettiin.  Turistit jos olisi liitetty samaan  joukkoon merimiesten kanssa,  ei Töölössä olisi kuppa-aseman tarkastuskapasiteetti riittänyt.

Rokotukset aiheuttavat infektio- oireita

Miksi rokotamme pienet lapsemme tauteja vastaan, joita meillä ei enää esiinny? Onko se vain lääkefirmojen bisnestä? Tämä on usean vanhemman ensireaktio kohdatessaan lapsensa kanssa rokotusohjelmamme. Rokotteiden vaarallisuudesta puhutaan aika- ajoin, ja miksi ei puhuttaisi. Olihan meillä se hätäisesti käyttöönotetun sikainfluenssarokotuksen aiheuttama narkolepsiafiaskokin. 

200 tutkijaa osoittavat vetoomuksen YK:n pääsihteerille - tutkimuksen häirintää

Seuraavassa kuvaan 200 sähkömagneettisten kenttien tutkijan vetoomuksen (International Scientist Appeal, 5/2015) pääkohdat ja miksi he ottavat yhteyttä YK:n pääsihteeriin tutkimuksen häirintään & lasten terveysriskien laiminlyöntiin liittyen. Käsittelen kirjoituksen lopussa myös WHO:n International EMF Projectin ja raja-arvo-organisaatio ICNIRPin huolestuttavaa toimintaa.


Itse vetoomus on luottavissa:

WHO: Roundup aiheuttaa syöpää!

Monsanto on kokenut kovan takaiskun. Tuore WHO – tutkimus lyö täysilaidallisen Monsanton hittituotetta RoudUp:ia kohti. RoundUp on todettu WHO – tutkimuksessa aiheuttavan syöpää. Tämä uusi tutkimus lakaisee kaikki tähän mennessä tehdyt tutkimukset pöydältä julistaen ne valheellisiksi. Monsanto on reagoinut tilanteseen tavanomaista käytöstä hermostuneemmin. (3)

 

Kummallista hölmöilyä terveydellä

Ihmetellen olen seurannut viikoittain julkaistavia ebolauutisia Länsi-Afrikan ulkopuolelta. Viimeisimpänä ebolatapaus huomattiin New Yorkissa. Kyseessä on Guineassa toiminut Lääkärit ilman rajoja –lääkäri, joka oli palannut viikko sitten alueelta ebolapotilaiden hoitotyöstä. Uutisten mukaan hän asioi kaupoissa, matkusti metrossa ja kävi keilahallissa, kun oireet olivat alkaneet. Lopulta päädyttiin ottamaan ebolatesti.

Berliinissä epäillään Ebola-tartuntaa

Tänään kantautui huolestuttava uutinen Berliinistä, kun paikallislehti uutisoi 30-vuotiaasta saksalaisnaisesta, jonka epäillään saaneen Ebola-tartunnan.

Berliner Morgenpost –lehden verkkoversion mukaan Ebola-epäily tuli esiin työnvälitystoimistossa Prenzlauer Berglin alueella, kun nainen oli yhtäkkiä saanut vakavan verenkiertohäiriön ja pyörtynyt.

Ottaisitko Ebola-rokotuksen ?

„Ensimmäinen Ebola-tapaus todettiin tällä kertaa Guineassa joulukuussa 2013. Sen jälkeen tauti on levinnyt Liberiaan, Nigeriaan ja Sierra Leoneen. Riski leviämiseen uusiin maihin on koko ajan olemassa.

Elokuun neljänteen päivään mennessä on raportoitu 1711 tapausta, joista 1070 on varmistunut Ebolaksi ja 436 on ollut ilmeisesti Ebolaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä